日時:2023年10月25日(水)14:00~16:00
会場:オンライン(ZOOM)開催
テーマ:「Understanding allergy of livestock products(畜産物によるアレルギーを理解する)」
参加費:無料
主催:WOAH Collaborating Centre for Food Safety Consortium (Research Center for Food Safety, The University of Tokyo)
[国際獣疫事務局食の安全コラボレーティングセンター (当研究科附属食の安全研究センター)]
※申込みはこちら(https://rr-asia.woah.org/2023FoodSafety)の『Register to the ZOOM」から
※言語は英語になります。

プログラム

14:00-14:15 Introduction of FS CC Consortium and the webinar series Prof. Kazuhiro Hirayama (Research Center for Food Safety and Dept. Veterinary Medical Sciences, Univ. Tokyo)
14:15-14:45 Lecture 1: Food allergy caused by livestock products Prof. Naoki Shimojo (Center for Preventive Medical Sciences, Chiba Univ.)
14:45-15:05 Lecture 2: Approaches to control allergenicity through food and nutritional measures Prof. Satoshi Hachimura (Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo)
15:05-15:20 Lecture 3: Approaches to control allergenicity through animal biotechnology Assoc. Prof. Shigeru Kakuta (Dept. Veterinary Medical Sciences and Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo)
15:20-15:45 Discussion Moderated by Prof. Satoshi Hachimura
15:45-16:00 Wrap-up